Avocatul lui Gheorghe Dincă aruncă bomba! "Trebuia să indice persoana căreia i-a dat-o pe Luiza"

Avocatul lui Gheorghe Dincă aruncă bomba! "Trebuia să indice persoana căreia i-a dat-o pe Luiza" © arhivă

Dezvăluiri fără precendent din ancheta Caracal, chiar în ziua în care dosarul a ajuns pe masa procurorului general Bogdan Licu! Avocatul "monstrului din Caracal", Claudiu Lascoschi, a mărturisit de ce şi-a schimbat inculpatul declaraţia şi nu numai!

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă a dezvăluit că nu a ştiut de strategia lui Gheorghe Dincă. Acesta a susţinut timp de jumătate de an că le-a ucis pe ambele fete după ce le-a răpit. La ultimele audieri însă, după ce a făcut o cerere, Dincă şi-a schimbat declaraţia în privinţa Luizei Melencu. S-a răzgândit şi... n-a mai ucis-o! Ba mai mult, fata ar fi fost scoasă din casă de alţi complici, în ciuda voinţei sale.

”Acum a început sa fie mai coerent față de cum era la început. El a tot încercat să fie coerent. El susține că ceea ce a făcut în momentul în care au venit jandarmii nu era conștient și nu își explica ceea ce a făcut.

El așa a susținut de la început și până azi. Nu stiu ce strategie a avut poate chiar de la începutul anchetei el a vrut sa dea o declaraţie, dar nu a spus ce fel de declaraţie”, a declarat Claudiu Lascoschi la Antena3.

Avocatul lui Gheorghe Dincă a mai mărturisit că inculpatul a început să revină la declaraţiile iniţiale. În cazul în care Dincă susţine că este nevinovat, spune Claudiu Lascoschi, ar trebui să indice şi elemente noi. Iar dacă ce a spus despre Luiza este adevărat, ar trebui să "arate cu degetul" persoana căreia i-a dat-o. 

"Dacă el spune că este nevinovat, trebuie să indice elemente noi, să îl ajute. Dacă Luiza este în viață, înseamnă că a predat-o cuiva, deci trebuie să indice persoana căreia i-a dat-o", a mai spus acesta.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro