Avocatul lui Gheorghe Dincă reacționează, după ce presupusul ucigaș și-a negat crimele.  "Ar fi trebuit să se consulte cu mine"

Avocatul lui Gheorghe Dincă reacționează, după ce presupusul ucigaș și-a negat crimele. "Ar fi trebuit să se consulte cu mine" © captura video

Răsturnare de situație în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a declarat că nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu, așa cum a declarat la începutul cazului din Caracal, cu doar câteva zile înainte de trimiterea dosarului în instanță.

Claudiu Lascoschi, unul dintre avocații lui Gheorghe Dincă, a declarat la Antena 3 că nu are cunoștință despre cele menționate de presupusul criminal din Caracal, iar o schimbare a declarației ar fi trebuit să presupună o consultare în prealabil. Avocatul susține că nu a primit nici un fel de astfel de cerere din partea lui Gheorghe Dincă.

"Eu, personal, nu am avut cunoștință de această cerere a lui și nu cred, în acest moment, că ar fi fost formulată o astfel de cerere de către el. Ar fi trebuit să se consulte cu mine. Nu mi-a comunicat nimeni. Nici măcar domnul Dincă. Avea posibilitatea să mă anunțe. Când dorește să mă sune, poate să mă sune. O cerere depusă în numele domnului Dincă trebuie semnată de domnul Dincă ori de avocatul său, respectiv de mine. Eu nu am semnat nicio astfel de cerere și nu am nici solicitare din partea dumnealui", a spus unul dintre avocații lui Gheorghe Dincă.

Ce spune mama Luizei

Mai mult, mama Luiza Melencu, adolescenta pe care Gheorghe Dincă a declarat la început să a ucis-o și a ars-o într-un butoi, spune că a fost convinsă încă de la începutul anchetei că fiica ei este în viață, iar totul face parte dintr-un joc al oamenilor legii.

"Probabil a fost o înţelegere între el şi procurori, între el şi altcineva. A fost o înţelegere şi, probabil, aici e implicată familia. În momentul în care aude că se vorbeşte de familie, probabil el atunci a și de asta a şi luat atitudinea asta", a declarat Monica Melencu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro