Gheorghe Dincă vrea bani ca să vorbească public despre Luiza şi Alexandra! Avocat: "Ar dori să facă anumite precizări"

Gheorghe Dincă cere bani ca să vorbească public despre Luiza şi Alexandra! Avocat: "Ar dori să facă anumite precizări" © arhivă

În ziua în care Gheorghe Dincă a fost acuzat de o nouă faptă odioasă, iar rezultatele de la FBI au fost comunicate, o altă informaţie zguduie cazul Caracal! Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul Caracal, cere bani pentru a vorbi public despre răpirile Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu. Avocatul său, Claudiu Lasconschi, a oferit declaraţii în acest context.

O altă veste în cazul Caracal! Gheorghe Dincă ar dori să participe la o conferinţă de presă în care să facă declaraţii privind răpirile Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu. Însă, doar contra cost. Informaţia a fost confirmată de avocatul său, Claudiu Lasconschi, care a specificat că "monstrul din Caracal" ar dori să facă anumite precizări în presă vizavi de tot ce s-a spus atât despre el, cât şi despre familia lui. 

"Eu aşa am înţeles că ar dori. Ar dori să facă anumite precizări în mass-media, faţă de tot ce s-a spus faţă de persoana lui, faţă de familia lui, faţă de nevinovăţia membrilor familiei lui...", a declarat Claudiu Lasconschi, potrivit RTV. 

Cu toate acestea, legea din România spune că Gheorghe Dincă nu are dreptul să susţină conferinţe de presă ori să facă declaraţii publice, atât timp cât se află în arest. 

Gheorghe Dincă, acuzat de profanare de cadavre

Miercuri, 11 decembrie, avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lasconschi, a anunţat de asemenea că "s-a dispus extinderea urmăririi penale cu privire la infracţiunea de profanare de cadavre, infracţiune ce nu fusese reţinută".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro