Avocatul Tonel Pop, despre Gheorghe Dincă: „A aprovizionat toate bordelurile şi cimitirele din zonă”

Avocatul Tonel Pop, despre Gheorghe Dincă: „A aprovizionat toate bordelurile şi cimitirele din zonă” © arhivă

De-a lungul anchetei în cazul Caracal, între Tonel Pop şi Gheorghe Dincă au avut loc fel de fel de incidente. Nu au lipsit nici ameninţările făcute la adresa avocatului. La şapte luni de la izbucnirea scandalului, Tonel Pop continuă seria acuzaţiilor şi dezvăluirilor halucinate.

De data aceasta, avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, îl acuză pe Gheorghe Dincă că a aprovizionat mai multe bordeluri din zona Caracal cu fete. Tonel Pop este de părere că Luiza şi Alexandra nu sunt singurele victime ale "monstrului din Caracal".

Mai mult, nici în ceea ce priveşte crimele n-ar fi un începător, susţine Tonel Pop. Pe lângă aprovizionarea bordelurilor, Gheorghe Dincă s-ar fi "ocupat" şi de cimitire.

"Cred că de-a lungul carierei lui, că nu s-a apucat la 70 de ani de asta, a aprovizionat toate bordelurile și cimitirile din zona. E clar că are multe victime și crime și traficare. Ne facem că nu vedem, suntem chiori toți ia și tu pe astea și gata. Se pare că nu vrea. Nu cred că le-a omorât, eu zic că are multe alimentari de bordeluri și cimitire. Asta e realitatea din punctul meu de vedere", a spus Tonel Pop la RTV. 

În continuare însă, Tonel Pop este sigur că Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu nu au fost ucise de Gheorghe Dincă. 

Aceste acuzaţii vin la scurt timp după ce, într-un bordel aflat la doi paşi de locuinţa lui Gheorghe Dincă, s-au făcut descoperiri şocante. Procurorii au decins la locaţia care funcţiona într-un spaţiul al Primăriei, păzit de firma lui Remus Rădoi şi au găsit mai multe fete, dintre care majoritatea minore. Fetele erau aduse în mare parte din zona Moldovei, exploatate şi sechestrate dacă spuneau că vor să plece.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro