Gheorghe Dincă l-ar fi amenințat pe avocatul familiei Luizei Melencu: „Șobolan, te termin”

Gheorghe Dincă l-ar fi amenințat pe avocatul familiei Luizei Melencu: „Șobolan, te termin” © Arhivă

Un nou scandal apar în deja celebrul caz de la Caracal. Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, susține că Gheorghe Dincă i-a amenințat familia, folosind chiar cuvinte extrem de dure.

Tonel Pop și Gheorghe Dincă au fost față în față, în timpul audierilor de luni, din prezența procurorilor DIICOT. Avocatul familiei Melencu susține că a fost o întâlnire foarte neplăcută și că Dincă a amenințat că, dacă are copii, „îi va viola”.

„Dincă a început să ne amenințe, să facă scandal, să ne sperie”, a declarat Tonel Pop, pentru MEDIAFAX. „Dincă a început să ne amenințe, să facă scandal, că dacă avem copii, că îi violează, dacă avem fete, turuia, făcea, se uita urât, gesticula. Atunci am spus că îi rog să intervină pe polițiști și procurori, pentru că este ultraj, este ilegal să ni se adreseze, este ilegal să ne amenințe.”

Tonel Pop a adăugat că Gheorghe Dincă a început să facă foarte urât și că s-a apropiat de el și că l-a amenințat, spunând: „Șobolan, te termin”.

Însă, spusele lui Tonel Pop sunt infirmate de avocatul lui Dincă, care susține că toată situația a fost doar o neînțelegere și că, de fapt, clientul lui a amenințat că îl va da pe Pop în judecată, după ce a fost acuzat că și-a violat fiica.

„I-a spus doar că îl dă în judecată pentru că a afirmat că și-a violat fiica. Asta a fost toată problema. El probabil nu a înțeles, că fiica, fiicele… Asta i-a reproșat domnul Dincă domnului Tonel Pop”, a explicat Claudiu Lascosnchi, avocatul lui Dincă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro