A patra zi de căutări, iar băiețelul din Pecineaga este de negăsit! E căutat cu năvodul în bazinele cu dejecții. VIDEO

A patra zi de căutări, iar băiețelul din Pecineaga este de negăsit! E căutat cu năvodul în bazinele cu dejecții. VIDEO © Arhiva

Este a patra zi de când a fost demarată ampla operațiune de căutare a lui Alexandru, băiețelul în vârstă de opt ani care a dispărut din Pecineaga. Copilul este căutat până și în bazinele cu dejecții ale unui complex.

Recent pompierii implicați în operațiune au început să îl caute pe băiețel cu un năvod pescăresc, în bazinele de dejecții ale unui complex de porci. Și Garda de Coastă va participa, cu ajutorul unui sonar performant, scrie observator.tv. Ieri, Alexandru Bițică a fost căutat și de scafandrii specializați în căutări la mare adâncime, într-un mediu toxic, după ce au fost golite două bazine cu dejecții, potrivit observator.tv.

Părinții sunt disperați

Nimeni nu știe unde ar putea fi, iar băiețelul a dispărut în timp ce se juca, din apropierea casei în care locuia în comuna Pecineaga. Tatăl copilului a fost şi ultima persoană care l-a văzut, iar bărbatul crede că minorul a fost răpit. 

„Se plimba pe stradă cu rolele şi i-am spus să meargă acasă, că eu trebuia să merg până undeva, să-mi iau ceva de la muncă şi când m-am întors înapoi, nu mai era acolo. El nu a mai plecat niciodată. Nu s-a întâmplat niciodată chestia asta, să plece. Bănuiesc că cineva l-a luat cu maşina, că nu apare nici pe camere, nu poate să îl vadă nicăieri”, a spus Claudiu, tatăl băiatului, pentru Acces Direct.

Temerile părintelui nu sunt neapărat nefondate, din cauza unui incident șocant, petrecut în urmă cu câteva săptămâni, la Gura Șuții. Adriana, o copilă de 11 ani, a fost răpită din apropierea casei. Minora a fost batjocorită și violată de un cetățean olandez, care și-a pus capăt zilelor când a aflat că are calitatea de inculpat. 


facebook whatsapp twitter pinterest