Acuzat pe nedrept la cinci ani de închisoare? Bărbatul își cere drepturile, în direct

Acuzat pe nedrept la cinci ani de închisoare? Bărbatul își cere drepturile, în direct © captura video

Cu revoltă în glas şi lacrimi în ochi! Aşa îşi începe George povestea. Bărbatul îşi vede viaţa ruinată, doar pentru că ar fi fost la momentul nepotrivit, în locul nepotrivit. Lângă fratele şi nevasta acestuia, oamenii care i-au devenit cei mai mari duşmani.

"Am avut cea mai mare încredere ei! Erau familia mea şi vedeţi, am intrat în tot jocul ăsta care mă costă cinci ani de închisoare!", a declarat George, la Acces Direct. 

George se simte trădat de propria familie! Bărbatul e acuzat că a fost complice la un viol pe care l-ar fi comis chiar fratele său, atunci când ar fi abuzat-o pe fiica lui vitregă.

"Sunt într-un proces, într-un dosar cu fratele meu. El e pentru viol. Aşa... Şi eu sunt complice, complice moral. Mă costă 5 ani de închisoare. E greu, e greu! Cinci ani de zile nu e o lună, două, trei.", a mai spus bărbatul.

Acest coşmar, cel mai negru, din viaţa sa, a început pentru George în ziua în care fratele lui l-ar fi rugat să-i ducă cu maşina, pe el, pe soţia lui şi pe fiica femeii din Câmpina, la Focşani. O cursă care nu se putea încheia mai neaşteptat.

"I-am dus cu maşina de la Câmpina la Focşani şi soţia fratelui meu a spus că în noaptea respectivă, fratele meu şi-ar fi violat fata în repetate rânduri.Fratele meu muncea pe tir, ca şi şofer. S-a întors din Belgia. Au fost toate ok. Din câte mi s-a relatat ulterior, am înţeles că el ar fi avut o relaţie cu o fată, în urmă cu opt luni de zile şi şi-ar fi făcut nişte planuri cu ea. Moment în care soţia lui a citit aceste conversaţii, a fost foarte geloasă şi a pus la cale un plan diabolic.", a povestit bărbatul, la Acces Direct.  

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro