Arădean de 52 de ani, surprins în timp ce se masturba în mașină, în plină zi. Cu ce sumă l-au amendat polițiștii

Arădean de 52 de ani, surprins în timp ce se masturba în mașină, în plină zi. Cu ce sumă l-au amendat polițiștii © Foto simbol Pixabay

Un bărbat de 52 de ani, din Arad, a fost surprins în timp ce se masturba în mașina parcată lângă trotuar pe Calea Aurel Vlaicu, cu ușa deschisă, în plină zi. Se pare că nu este prima dată când bărbatul face acest gest obscen, la finalul anului trecut fiind văzut de patru ori, în aceeași zonă.

Potrivit celor spuse de localnicul care l-a surprins pe bărbatul de 52 de ani în timp ce se masturba, acesta așteaptă să treacă fete pe lângă mașină, de care se și leagă. Polițiștii din cadrul IPJ Arad l-au identificat rapid pe bărbat și l-au amendat pentru gestul obscen. 

Amendat, după ce s-a masturbat în mașină, la Arad

Bărbatul de 52 de ani a fost amendat de polițiști cu suma de 1000 de lei.

„Polițiștii Biroului de ordine publică, aflați în serviciul de patrulare, au reușit identificarea bărbatului care a săvârșit gesturi obscene în public, acestea fiind sancționat contravențional cu suma de 1000 RON conform Legii 61 / 91 R. Este vorba despre un bărbat de 52 de ani din localitatea Craiva, jud. Arad”, a declarat pentru aradon.ro.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro