Bărbat din Bacău, acuzat că a furat mașina și banii unor prieteni din Germania și a fugit acasă

Bărbat din Bacău, acuzat că a furat mașina și banii unor prieteni din Germania și a fugit acasă © Facebook Janina Janina

Un băcăuan este ținta unor acuzații grave! Bărbatul, susține o româncă stabilită în Germania, a fost primit de familia ei în casă, pus la masă și le-a făcut cel mai „frumos” cadou. Băcăuanul a furat autoturismul și banii familiei și a fugit în țara natală.

Un român care muncea în Germania, a fost primit în casă de o familie stabilită în orașul Salzhemmendorf. Acesta, spune femeia pe Facebook, a furat mașina familiei și banii și a fugit acasă, în România.

Tânăra româncă a povestit într-o postare pe Facebook cum, alături de familia ei, l-a ajutat pe bărbatul din Bacău și să își găsească un loc de muncă. I-a oferit cazare, iar sâmbătă, 4 aprilie, bărbatul le-a furat mașina și banii din casă și a fugit spre România.

„Acest individ din Bacău a fugit acum o oră (4 aprilie 2020, ora 09.00) cu mașina noastră în valoare de 8000 Euro și 1000 Euro, bani furați din casă și a fugit în România”, a scris Janina pe social media. 

Familia stabilită în Salzhemmendorf a anunțat oamenii legii, iar băcauanul este dat acum în urmărire. Femeia nu este însă convinsă că, din cauza crizei Covid-19, se vor lua măsuri într-un timp foarte scurt. Astfel, Janina a făcut apel la internauți.

„Am anunțat poliția si este dat în urmarire, din cauza virusului nu știu daca se vor lua foarte repede măsuri. Vă rog dacă îl cunoaste cineva, să mă contacteze.

A stat la mine în casa a mâncat la mine în casă, a fost ajutat de mine cu loc de munca și asta este rasplata. Vă rog din suflet să distribuiți”, a precizat românca.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro