Bărbat din Iași fură 19.000 de lei dintr-o sală de păcănele, apoi îi pierde tot la păcănele

Bărbat din Iași fură 19.000 de lei dintr-o sală de păcănele, apoi îi pierde tot la păcănele © ziaruldebacau.ro

Un bărbat din Iași, alpinist utilitar, a furat 19.000 de lei dintr-o sală de jocuri. Ceva mai târziu, pentru că părea hotărât să „investească” averea proaspăt dobândită, omul s-a dus glonț, ce să vezi, la o sală de jocuri și a pierdut toți banii la păcănele. Bărbatul a fost prins de polițiști într-un timp record.

Un alpinist utilitar a dat o lovitură de senzație la sala de jocuri din Metalurgie, Iași. Omul a pus mâna pe o „captură” de 19.000 de lei, însă marele lui ghinion a fost că nu prea a știut cum să și țină de banii lui.

Bărbat fură de la păcănele, pierde banii tot la păcănele

Serviciul de Investigații Criminale (SIC) a reușit să îl prindă pe bărbatul care, cu masca pe față, a intrat în sala de jocuri în miez de noapte și a furat cutia de valori.

Potrivit BZI, este vorba despre Neculai Chirică, un bărbat în vârstă de 39 de ani, client fidel al sălii de jocuri și un împătimit al păcănelelor. Pentru că mergea zi de zi la sala respectivă, știa perfect unde este ascunsă cutia.

Cu scule și o cagulă pe cap, a intrat în sală, apoi s-a făcut nevăzut cu 19.000 de lei.

Oamenii legii au efectuat o percheziție domiciliară și au depistat rapid despre cine este vorba. Bărbatul a fost prins de polițiști, după ce a pierdut, într-un timp record, toți banii furați – tot la păcănele.

Neculai Chirică a fost adus, joi, în fața judecătorilor, care au decis să îl aresteze preventiv pentru 30 de zile.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro