Bărbat din Vâlcea căutat de doi ani de familie, găsit printre oamenii străzii, în Piteşti

Bărbat din Vâlcea căutat de doi ani de familie, găsit printre oamenii străzii, în Piteşti © Poliţia Locală

După doi ani petrecuţi pe stradă, în Piteşti, printre alte persoane fără adăpost, un bărbat de 48 de ani, originar din Râmnicu Vâlcea, s-a întors în sânul familiei. Bărbatul era căutat neîncetat de rude, care, când au aflat unde se află, au venit într-un suflet!

Un bărbat de 48 de ani din Râmnicu Vâlcea a fost găsit de familie după mai bine de doi ani de căutări, pe o stradă din Piteşti. Acesta a ajuns din nou acasă, joi, 20 februarie. Bărbatul căutat de familie era cunoscut de Poliţia Locală ca fiind un om fără adăpost, recalcitrant. 

Joi, 20 februarie, mama lui vitregă şi vărul său au venit la Piteşti şi au cerut ajutorul oamenilor legii, după ce au aflat că ar putea fi găsit acolo. La scurt timp, bărbatul a fost depistat în zonele frecventate de oamenii fără locuinţă. 

T.V., vâlceanul de 48 de ani, a fost înfiat pe vremea când era copil. Deşi nu a fost dat dispărut de rude în mod oficial, după ce a plecat de acasă, familia nu a încetat să se gândească la el şi să-l caute. Oamenii care l-au crescut nu au posibilităţi materiale, conform realitateadearges.net.

Milionar dispărut în România. Recompensă de sute de mii de euro

Familia milionarului kuweitian Mohamed Al-Baghli speră de mai bine de patru ani la o revedere! Bărbatul a dispărut la vârsta de 79 de ani, de la o pensiune din comuna Măneciu, sat Cheia, judeţul Prahova, acolo unde se afla cazat. 

Pentru depistarea lui au fost efectuate zeci de căutări, iar familia a pus la un moment dat şi o recompensă record: un milion de euro. Cu toate acestea, nici urmă de Mohamed Al-Baghli!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro