Bărbatul care și-a pierdut familia după deratizarea din Timișoara, sfâșiat de durere. Medicii i-au spus că soția a vrut să se sinucidă

Bărbatul care și-a pierdut familia după deratizarea din Timișoara, sfâșiat de durere. Medicii i-au spus că soția a vrut să se sinucidă © Facebook

Dramă în familia bărbatului care și-a pierdut familia după tragedia din Timișoara. Soția, dar și fiul bărbatului s-au stins din viață după ce a fost efectuată o operațiune de deratizare în bloc. 

Bărbatul spune că după ce soția lui a plecat la muncă, copilul lor a început să se simtă rău, astfel că l-a dus de urgență la medic. Acolo medicii au crezut că băiețelul este suspect de diabet și i-au dat tratament. "M-am dus la urgențe acolo la noi și domnul doctor care a fost de gardă i-a făcut un consult. Mi-o dat o rețetă. Tot așa s-a simțit. Am telefon după salvare, a venit de la Spitalul Luis Țurcanu. L-am dus la spital a doua oară. Acolo jos cât am stat mi-au spus că are diabet. L-a mutat la terapie intensivă, acolo a rămas mama cu el", a pus bărbatul, potrivit libertatea.ro. El povestește că fiul lui nu a atins niciodată pastilele toxice și că nu s-a jucat în bloc cât timp a fost făcută deratizarea. 

Medicii au crezut că soția a vrut să se omoare

Câteva ore mai târziu, o asistentă a ieșit din salon și i-a spus lui și soției că Darius, fiul lor în vârstă de doar trei ani, s-a stins din viață. Când au ajuns acasă și soția lui a început să se simtă rău și avea aceleași simptome pe care le avea și fiul lor. Când au ajuns la Urgențe, medicii au bănuit că soția lui a vrut să se sinucidă, după ce a aflat că fiul lor a murit.

"Medicii de aici s-au gândit la altă variantă, că dacă copilul a decedat primul, s-au gândit că soția a luat ceva, că s-a pierdut cu firea, ca să se omoare și ea. Când am spus că și mie mi-e rău, de abia atunci au realizat că ceva nu e în regulă de acolo de la bloc. Acum mă simt mai bine, dar în suflet nu mă simt așa bine.", a mai spus bărbatul, potrivit sursei citate. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro