Tragedie la Eforie, după ce un bărbat s-a înecat. Bilanțul morților de pe litoral a ajuns la un număr alarmant

Tragedie la Eforiel, după ce un bărbat s-a înecat. Bilanțul morților de pe litoral a ajuns la un număr alarmant © arhivă

Bilanțul morților de pe litoral crește de la o zi la alta. La Eforie, un bărbat și-a pierdut viața fiind luat de curenți, iar salvatorii nu au mai putut face nimic altceva decât să-i confirme decesul. 

Numărul oamenilor înecați pe litoralul românesc crește de la o zi la alta. Astfel, un bărbat și-a pierdut viața în această după amiază, după ce a fost tras de curenții puternici în larg. Potrivit informațiilor oferite de stirileprotv.ro, se pare că acesta a fost recuperat din apă de către salvamari, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva, căci nu a răspuns la manevrele de resuscitare și a fost declarat decedat. 

“Persoana nu a răspuns manevrelor de resuscitare. A fost declarată decedată”, a transmis ISU, conform Agerpres.

Bilanțul morților de pe litoral a ajuns la numărul 10

Potrivit informațiilor oferite de sursa citată, în ultimele 2 luni, nu mai puțin de 10 oameni și-au pierdut viața pe litoralul românesc, fiind luați de curenți și trași în larg. Militarul de numai 25 de ani care a fost luat de valuri marți este căutat chiar și la această oră, iar salvatorii nu îi dau nicio șansă de supraviețuire. 

Salvamarii, anunț important pentru toți turiștii de la litoral

Salvamarii au anunțat în repetate rânduri faptul că Marea Neagră este, de câteva zile, extrem de agitată. În ciuda faptului că aceștia arborează steagul roșu, oamenii nu bagă în seamă avertismentul și se avântă în larg. Aceștia sunt de părere că apa Mării Negre este extrem de înșelătoare și că ar trebui să fie mult mai prudenți și sub nicio formă să nu ignore avertismentele lor. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro