Tragedie într-o familie din Tulcea! Un copil de 13 ani s-a înecat, iar fratele lui a ajuns de urgență la spital

Tragedie într-o familie din Tulcea! Un copil de 13 ani s-a înecat, iar fratele lui a ajuns de urgență la spital © arhivă

O tragedie fără margini s-a produs într-o familie din Tulcea, după ce 2 copii au mers la scăldat. Unul dintre ei a murit înecat, iar celălalt a fost transportat de urgență la spital, spre disperarea părinților. 

Ceea ce se anunța a fi o zi normală pentru o familie din Tulcea s-a transformat într-un adevărat coșmar. Un copil minor de numai 13 ani s-a înecat în Lacul Ciuperca, după ce a mers, akături de fratele lui, la scăldat.

Din informațiile oferite de digi24.ro, se pare că cei doi copii au luat o saltea, dar întâmplarea a făcut ca ambii să cadă în apă. Salvamarii au intervenit imediat la fața locului, dar din păcate au reușit să salveze numai unul dintre copii.

Cel de-al doilea copil a fost găsit de către salvamari la 10 metri de mal, iar în ciuda eforturilor medicilor, acesta nu a răspuns la manevrele de salvare și a fost declarat decedat. Ambii copii sunt din satul Niculițel, Tulcea
"Unul din cei doi copii gemeni a suferit un atac de panică şi a fost transportat la spital. În cazul celui de-al doilea s-au efectuat toate manevrele de resuscitare", a afirmat managerul general al SJA, despre cazul celor 2. 

Nu se știe, pentru moment în ce stare se află cel de-al doilea copil pe care salvamarii au reușit să-l scoată la timp la suprafață. Acesta a fost dus de urgență la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate, mai informează sursa. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro