Caz șocant în Botoșani! Un bărbat s-a înjunghiat în abdomen, în timp ce încerca să taie un porc

Caz șocant în Botoșani! Un bărbat s-a înjunghiat în abdomen, în timp ce încerca să taie un porc © arhivă

Un caz halucinant a avut loc în Botoșani, în localitatea Plopenii Mari. Un bărbat de 47 de ani a șocat medicii după ce a ajuns în stare gravă la spital. Acesta s-a înjunghiat singur în abdomen, în timp ce încerca să taie porcul. 

Un bărbat din localitatea Plopenii Mari, în vârstă de 47 de ani a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Din informațiile oferite de digi24.ro, se pare că acesta s-a înjunghiat singur în abdomen, în timp ce încerca să taie porcul. La fața locului s-a deplasat de urgență o ambulanță care l-a găsit pe bărbat cu o hemoragie extrem de puternică. Acesta a fost dus imediat la spital.

A fost la un pas de tragedie

Bărbatul de 47 de ani din Botoșani a fost la un pas de tragedie. Acesta se pare că se afla în gospodărie și încerca să taie porcul, iar animalul a început să se zbată și bărbatul s-a înjunghiat singur în abdomen. 

Oamenii legii nu au avut motive să demareze o anchetă, din cauza faptului că totul a fost considerat a fi un accident casnic. La spital, medicii au constat că bărbatul prezenta o plagă abdominală și o hemoragie extrem de puternică. Acum, acesta se află sub atenta supraveghere a medicilor care fac tot posibilul pentru a-i trata plaga abdominală. Din fericire, starea lui este una stabilă și nu există motive de îngrijorare. 


facebook whatsapp twitter pinterest