Caz șocant în Botoșani! Un bărbat s-a înjunghiat în abdomen, în timp ce încerca să taie un porc

Caz șocant în Botoșani! Un bărbat s-a înjunghiat în abdomen, în timp ce încerca să taie un porc © arhivă

Un caz halucinant a avut loc în Botoșani, în localitatea Plopenii Mari. Un bărbat de 47 de ani a șocat medicii după ce a ajuns în stare gravă la spital. Acesta s-a înjunghiat singur în abdomen, în timp ce încerca să taie porcul. 

Un bărbat din localitatea Plopenii Mari, în vârstă de 47 de ani a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Din informațiile oferite de digi24.ro, se pare că acesta s-a înjunghiat singur în abdomen, în timp ce încerca să taie porcul. La fața locului s-a deplasat de urgență o ambulanță care l-a găsit pe bărbat cu o hemoragie extrem de puternică. Acesta a fost dus imediat la spital.

A fost la un pas de tragedie

Bărbatul de 47 de ani din Botoșani a fost la un pas de tragedie. Acesta se pare că se afla în gospodărie și încerca să taie porcul, iar animalul a început să se zbată și bărbatul s-a înjunghiat singur în abdomen. 

Oamenii legii nu au avut motive să demareze o anchetă, din cauza faptului că totul a fost considerat a fi un accident casnic. La spital, medicii au constat că bărbatul prezenta o plagă abdominală și o hemoragie extrem de puternică. Acum, acesta se află sub atenta supraveghere a medicilor care fac tot posibilul pentru a-i trata plaga abdominală. Din fericire, starea lui este una stabilă și nu există motive de îngrijorare. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro