VIDEO / Bărbatul acuzat că a cumpărat-o pe Gina de la tatăl ei se apără: "Ea a fost arestată pentru prostituție" 

Bărbatul acuzat că a cumpărat-o pe Gina de la tatăl ei se apără © captura "Acces Direct"

Gina Puiu, în vârstă de 28 de ani, are o poveste de viață absolut înfiorătoare. Femeia ar fi fost vândută chiar de tatăl ei unui alt bărbat, la doar 14 ani.

Omul care a cumpărat-o de la tatăl ei a vrut să facă mulți bani de pe urma ei în Franța. După ce a practicat prostituția ani de zile, l-a cunoscut pe actualul ei soț în 2009, iar împreună au făcut doi copii. În 2013, el a fost arestat și a rămas singură cu cele două fetiță, pe care ulterior reprezentanții Protecției Copiilor i-au luat copiii și i-au dat spre adopție. 

"Nu mai pot, îmi vreau fetițele înapoi. Sunt disperată. Tatăl meu adoptiv este acum în Franța la cerșit.", a spus Gina, la "Acces Direct ".

"I-au luat copiii pentru că nu știe să facă mâncare, să aibă grijă de ei. Eu nu am auzit că a abuzat-o tatăl ei. Nu e adevărat că a vândut-o și nici că am trimis-o la cerșit. Eu i-am spus să nu se mai ducă la cerșit la Focșani cu copilul, mie nu-mi dădea bani, se ducea de bunăvoie. Bea cu lumea pe stradă. Nu știu cum a ajuns în Franța. Taică-su adoptiv a dat-o în urmărire generală, așa a aflat că este prostituată. A făcut pușcărie.", a spus soția tatălui adoptiv al Ginei. 

"Când ea a fugit de la cel care a cumpărat-o ea avea buletin fals și noi când am plecat în Franța ne-au găsit polițiștii și au arestat-o că avea acte false.", a spus și soțul Ginei. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro