Bătaie ca în filme într-o școală din Botoșani! Doi elevi și-au împărțit pumni, sub privirile colegilor

Bătaie ca în filme într-o școală din Botoșani! Doi elevi și-au împărțit pumni, sub privirile colegilor © arhivă

Scene desprinse din filmele de acțiune s-au petrecut la o școală din localitatea Dângeni, Botoșani, după ce doi elevi s-au răfuit în fața tuturor colegilor. Cei doi copii și-au împărțit pumni ca în filmele cu Jackie Chan, în timp ce unul dintre colegi chiar s-a apucat să-i filmeze. 

Bătaie ca în filme, într-o școală din Botoșani

Doi elevi de gimnaziu de la școala Dângeni din judeţul Botoşani s-au răfuit ca în filme, în timp ce unul dintre colegii lor a filmat întreaga scenă. Potrivit informațiilor oferite de antena3.ro, cei doi elevi care s-au bătut chiar în sala de clasă și șocant este faptul că scenele cu răfuiala au ajuns pe rețelele de socializare. 

Cei doi elevi își împart palme și pumni sub privirile tuturor, iar în urma întâmplărilor, conducerea școlii a decis să ia legătura cu părinții acestora și se vor stabili, de asemenea, măsuri disciplinare în cauză. 

"Şcoala a demarat ancheta încă de vineri. S-a stat de vorbă cu elevii, părinţii. Urmează a se stabili măsuri disciplinare", a afirmat inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean

Potrivit sursei citate, cei doi elevi s-au răfuit din cauza unor divergențe mai vechi ce existau între ei. După cele întâmplate, elevii bătăuși urmează să afle care sunt pedepsele pe care le vor primi, în urma faptelor sale.

Pe de altă parte a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro