Tragedie în Arad. Un bătrân a murit după ce a căzut de la 6 metri înălțime. Ajuta la reabilitarea unei biserici!

Tragedie în Arad. Un bătrân a murit după ce a căzut de la 6 metri înălțime. Ajuta la reabilitarea unei biserici! © arhivă

O tragedie de proporții s-a petrecut în Arad, acolo unde un bătrân de 71 de ani a murit, după ce a căzut de pe schelă, de la înălțimea de 6 metri. 

Un bătrân din Arad în vârstă de 71 de ani și-a găsit sfârșitul în cel mai cumplit mod cu putință. Acesta ajuta la reabilitarea unei biserici, când a căzut de pe schelă, de la înălțimea de 6 metri și nu a mai putut fi salvat. 

Potrivit informațiilor oferite de stirileprotv.ro, bătrânul nu purta niciun fel de echipament de protecție în momentul producerii accidentului. Acesta se oferise de bună voie să ajute la demontarea unor schele de pe șantierul unei biserici din Arad, împreună cu mai mulți enoriași. Oamenii care l-au cunoscut pe bătrân susțin că acesta era nelipsit de la slujbe și era un om foarte bun, cu credință în Dumnezeu. 

Echipajele de salvare au intervenit imediat

La fața locului au intervenit de urgență echipajele de salvare, iar bătrânul a fost transportat la spital, acolo unde medicii s-au luptat să-l salveze. Cu toate acestea, bătrânul nu a mai putut fi salvat. 

„Într-un moment de neatenţie, probabil, deşi era atât de stăpân pe sine, de neoprit în tot ce făcea, s-a dezechilibrat şi s-a parbusit întâi pe candelabru, ca mai apoi să cadă pe postament. Era ultima zi de şantier a acestui an când s-a întâmplat acest lucru atât de dramatic şi tragic” a declarat Viorel Ruja, preot, pentru sursa citată. 

În urma celor întâmplate, oamenii legii au demarat o anchetă, pentru stabilirea exactă a circumstanțelor în care s-a petrecut tragedia care a dus la moartea bătrânului de 71 de ani. 

„A fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru clarificarea împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului, precum şi măsurile legale dacă se impun” a declarat și purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean din Arad. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro