Bătută de iubit, la porunca părinților lui? O mamă a rămas pe drumuri cu bebelușul

Bătută de iubit, la porunca părinților lui? O mamă a rămas pe drumuri cu bebelușul © captura video

Povesteşte că ar fi fost sechestrată şi bătută, fără milă, de fostul iubit, cel care e şi tatăl copilului ei. O mamă de 39 de ani acuză că părinţii bărbatului pe care ea îl iubea i-ar fi ordonat acestuia să o bată. Iar el ar fi pus în practică ordinele. 

Tocmai din acest motiv, mama susţine că a fost nevoită să îşi caute un adăpost în care să stea cu fetiţa sa de doar un an. Însă femeia susţine că tot nu a scăpat de probleme! Motivul? Tatăl fetiţei ar ameninţat-o că vrea să-i ia fiica, asta chiar dacă omul nu ar fi convins că cea mică e copilul lui.

"M-a învineţit toată.  A zis că-mi dă cu levierul şi că mă mutilează. Prizonieră în iadul iubitului şi al socrilor?  M-a sechestrat la domiciliu, de nu ştia nimeni de mine. M-a ameninţat. Că-mi ia copilul şi maică-sa şi el m-au bătut.", a spus femeia. 

Mama Maria are o poveste înspăimântătoare! Femeia spune că ar fi fost bătută de iubit, la îndemnul socrilor. Femeia spune că a trăit un adevărat calvar alături de bărbat, iar comportamentul lui a fost încurajat de părinții lui. 

"Îmi vrea moartea. El m-a căutat, a insistat, am vorbit pe Internet. Eu eram plecată în Danemarca, eram într-o relație, dar a insistat până m-a despărțit de acea persoană. Între noi e diferență de opt ani, eu am 39 de ani. M-a luat acasă la el, m-a cerut în căsătorie, la socri am trăit. Am avut discuții că părinții lui nu știau că eu am fost cu cineva înainte. Atunci au început să mă acuze de diverse chestii. După ce ne-am împăcat am rămas însărcinată, mi-a zis că nu crede că e copilul lui. A recunoscut fetița. Părinții lui au spus că eu am o relație cu altcineva. El făcea ce spuneau părinții. A început și să bea.", a povestit femeia, la Acces Direct.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro