Un român din Italia şi-a bătut iubita cu un butoi şi a dat foc casei! Poliţia e pe urmele lui

Un român din Italia şi-a bătut iubita cu un butoi şi a dat foc casei! Poliţia e pe urmele lui © Pixabay

De necrezut ce s-a întâmplat într-o familie de români din Italia, după ce un bărbat de 59 de ani şi-a bătut iubita şi a dat foc casei, crezând că femeia a murit!

Întâmplarea a avut loc vineri noapte, într-o locuinţă din nordul Italiei. Bărbatul şi-a bătut iubita în vârstă de 33 de ani, mai apoi dând foc casei în care cei doi locuiau, cu speranţa de a şterge orice urmă. 

Potrivit presei italiene, românul a lovit-o cu un butoi pe femeia de 33 de ani, lăsând-o în stare de inconştienţă. O persoană care trecea din întâmplare prin zona în care cei doi locuiau, a observat flăcările şi a apelat imediat autorităţile.

Femeia a fost salvată, deşi starea ei era una seminconştientă. Aceasta le-a spus oameniilor legii că bărbatul a bătut-o cu pumnii şi cu picioarele. În cele din urmă, a fost transportată de urgenţă la spital, acolo unde a primit îngrijiri medicale. 

Bărbatul în vârstă de 59 de ani este dat în urmărire generală, fiind căutat de autorităţi. Nu este prima oară când românul a descurs la violenţă, potrivit spuselor unui vecin: "Și în luna aprilie s-a întâmplat ceva asemănător, a mărturisit o vecină, am auzit strigăte de ajutor care veneau din interiorul apartamentului. Soțul meu a urcat la etajul respectiv să vadă ce se întâmplă și a găsit o tânără îngrozită, în stare de șoc. A chemat carabinierii, dar, din câte știu eu, nu s-a mai făcut nimic, pentru că nimeni nu a depus vreo plângere".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro