Cum se scuză mama băiețelului care s-a înjunghiat singur la 1 an și 8 luni! "S-a pişcat aici, puţin aşa" VIDEO

Cum se scuză mama băiețelului care s-a înjunghiat singur la 1 an și 8 luni! "S-a pişcat aici, puţin aşa" © captura video

A ajuns înjunghiat, la spital, la doar un an şi 8 luni! A fost tăiat intenţionat ori s-a accidentat în timp ce se juca? Totul s-a petrecut în Dâmbovița, iar mama băiețelului care s-a înjunghiat singur a venit să povestească întâmplarea la Acces Direct. 

"Am băgat cuţitele repede, am făcut mâncare şi... am plecat la spital cu copilul. Le fac mâncare mereu. Mă interesez la școală mereu pentru cea mare. Promit să nu se mai întâmple.", a spus mama bebelușului, la Acces Direct. 

"S-a pişcat aici, puţin aşa.", a declarat tatăl copilului.

Copilul a fost transferat la Spitalul Grigore Alexandrescu și a fost operat în cursul nopții, iar acum se află în stare stabilă. 

"Copilul a fost adus de la spitalul din Târgoviște echilibrat, nu a avut nevoie de intubație. Mama era în stare de ebrietare, e recunoscut, nu știa cum s-a petrecut episodul. Băiețelul a fost operat în cursul nopții și se află la Terapie Intensivă stabil. A avut o eviscerație, i-au ieșit intestienele, dar nu a fost afectat nici un organ afectat. Vom lua legătura cu cei de la Protecția Copilului dacă se va mai întoarce la familie", a declarat un medic de la Spitalul Grigore Alexandrescu. 

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro