Un copil a murit de foame, după ce părinţii l-au pus la dietă vegană! Câte kilograme avea micuţul

Un copil a murit de foame, după ce părinţii l-au pus la dietă vegană! Câte kilograme avea micuţul © Foto simbol Pixabay

Sfârşit tragic pentru un copil de un an şi jumătate. Micuţul a murit de foame, după ce părinţii l-au pus la dietă vegană. Copilul a mâncat doar fructe şi legume, iar în ultimele zile de viaţă, a primit de la părinţi şi puţin lapte. 

Ryan şi Sheila O’Leary, în vârstă de 30 respectiv 25 de ani, au ajuns după gratii. Cei doi americani erau părinţii unui copil de un an şi jumătate care a murit de foame.

Doi vegani şi-au hrănit copilul doar cu fructe, legume şi puţin lapte

Ryan şi Sheila, vegani, şi-au pus fiul la dietă. Micuţul a mâncat fructe, legume şi puţin lapte, în ultimele clipe. Deşi copilul era vizibil slăbit, părinţii nu au întrerupt dieta vegană, iar băiatul a ajuns să cântărească la 18 luni doar 7,7 kilograme. Aceasta este, de fapt, greutatea normală pentru bebeluşii de 6 luni. 

Femeia a sunat la numărul unic de urgenţă după ce şi-a găsit fiul fără suflare. Medicii nu au mai putut face nimic pentru copil în afara constatării decesului. În urma autopsiei, s-a stabilit faptul că băieţelul a murit din cauza malnutriţiei şi a deshidratării, potrivit Metro.

Alţi doi copii, găsiţi subnutriţi

Cuplul mai are doi copii, în vârstă de 3 şi 5 ani. Paramedicii i-au găsit pe aceştia palizi la faţă şi cu semne de malnutriţie. Soţii au fost reţinuţi de poliţie şi duşi după gratii.

Tragedia a avut loc pe 27 septembrie, dar rezultatele autopsiei au fost publicate abia acum, stârnind revoltă în Statele Unite ale Americii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro