VIDEO / La 5 luni cântărea 4 kilograme. O copilă din Buzău a murit în chinuri

La 5 luni cântărea 4 kilograme. O copilă din Buzău a murit în chinuri © Acces Direct

O fetiţă a pierit, pare-se, de foame şi de boli netratate, la nici măcar jumătate de anişor! Cu trupul ros de sărăcie şi ignoranţă, un bebeluş de 5 luni a sfârşit într-un mod care a îngrozit tot Buzăul: subnutrit, cu trupul mult prea fragil, în care inimoara i-a... cedat!

Copila avea doar 4 kilograme şi se afla într-o stare deplorabilă care i-a şocat şi până şi pe medici!

Bebeluşul s-a stins în chinuri, duminică! Fetiţa a ajuns la doctor tardiv, adusă de parinţi, cu febra ATENŢIE! 42! Era doar o mână de om, adusă la urgenţă, mai mult moartă decât vie...

Fetița cântărea doar 4 kilograme, la 5 luni, aproape jumatate din greutatea normală pentru această vârstă. Cazul le-a dat frisoane, pare-se, până şi medicilor care au realizat imediat că este vorba de un caz extrem de grav.

„A fost adus sâmbătă după amiază într-o stare foarte gravă... la 5 luni având doar 4 kilograme, în convulsii, cu temperatura de 42 de grade. S-au insituit manevrele de urgență, situația ei fiind foarte gravă. A intrat în scurt timp într-un stop cardio respirator”, a explicat Dana Marinescu, director medical la Spitalul Județean Buzău, pentru „Acces Direct”.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro