Bebino, șeful Clanului Sportivilor a fost masacrat cu o sabie. Degetele i-au fost amputate, iar tendoanele secționate

Bebino, șeful Clanului Sportivilor a fost masacrat cu o sabie. Degetele i-au fost amputate, iar tendoanele secționate © gsp

Joi seară, cartierul Tei Toboc a fost scena unor întâmplări teribile între grupările mafiote. Bebino, pe numele său real Marius Alin Alecu, a căzut victimă în fața Clanului Țiganilor. 

După o răfuială în public cu Bibiloi, Bebino, pe numele real Marius Alin Alecu a căzut victimă în fața Clanului Țiganilor. Acesta a fost atacat și în plină stradă, iar evenimentul s-a produs cu doar două zile înainte ca Bebino să împlinească 27 de ani, potrivit Libertatea. 

Surse din cadrul Libertatea, dar și din cadrul Poliției au afirmat că Bebino a fost masacrat la propriu. Acesta are degetele amputate, toracele tăiat cu o sabie, dar și tendoanele de la mâini secționate. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Sf.Pantelimon, unde se află acum internat sub pază pentru a se evita un scandal mai departe chiar în interiorul instituției. 

Cel care a făcut gestul extrem este căutat de către Poliție. Din primele informații, autorul faptei este nepotul lui Napoleon Gheorghe, antrenorul echipei de box de la Dinamo. 

Cele două clanuri sunt în război, iar în viitor este posibil ca acestea să organizeze planuri serioase ce ar putea ajunge în continuare la violențe grave, precum cele care tocmai s-au întâmplat. 

Dosarul este deschis la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, iar cercetările continuă, potrivit aceleiași surse. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro