Bianca Hîncu, adolescenta din Huşi care s-a spânzurat, a fost condusă pe ultimul drum! Iubitul, prezent la înmormântare

+3 click pentru
galerie

Bianca Hîncu a fost înmormântată © Facebook - vremeanoua.ro

Bianca Hîncu, adolescenta de 17 ani care a fost găsită spânzurată în Huşi, a fost condusă pe ultimul drum. La înmormântare a participat şi iubitul ei care a făcut şi primele declaraţii, după ce s-a spus că tânăra s-a sinucis din dragoste.

Zeci de oameni au luat parte la înmormântarea Biancăi Hîncu. Cu toţii sunt în stare de şoc şi nu îşi explică ce s-a întâmplat cu fata.

"Am suferit foarte mult, când am văzut cum toată lumea spunea că eu nu o iubeam pe Bianca şi că profitam de ea, căci ştiam că nu este adevărat. Am iubit-o foarte mult. Nu ştiu ce s-a întâmplat în acea zi şi am fost şocat şi eu, când am auzit că s-a spânzurat", a transmis Vlad, iubitul Biancăi Hîncu, potrivit vremeanoua.ro.

Imagini dramatice au fost surprinse la înmormântarea Biancăi Hîncu. Mama ei, distrusă de durere, a fost la un pas de leşin atunci când cortegiul a pornit spre cimitir. Cu toţii au plâns şi au căutat explicaţii pentru gestul necugetat făcut de Bianca. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro