Bianca Sârbu şi soţul ei, Bogdan, au planuri mari după nuntă! "Ne dorim un copil"

+4 click pentru
galerie

Bianca Sârbu şi soţul ei, Bogdan, au planuri mari după nuntă! "Ne dorim un copil" © captură video

Bianca Sârbu şi Bogdan Romanescu îşi unesc destinele în faţa lui Dumnezeu, în aceste momente, la biserica Sfântul Anton din Capitală. Diseară, o super petrecere va avea loc, iar apoi, cei doi se gândesc să-şi întregească familia!

Bianca Sârbu, frumoasa prezentatoare, a oferit declaraţii în exclusivitate pentru Antena Stars, chiar de la cel mai important moment din viaţa ei. Ea şi Bogdan Romanescu se gândesc la venirea pe lume a unui bebeluş, iar Miriam şi Luca, copiii Biancăi, sunt încântaţi de acest lucru. 

Însă, până atunci, artista trebuie să aibă grijă de "copiii de la Dragoste fără secrete", emisiunea pe care o moderează. Şi ei sunt alături de miri! 

"Un copil! Deocamdată am un proiect la Antena Stars şi vreau să-l duc până la capăt. Nu chiar în perioada următoare, dar dacă e să vină un bebeluş, Miriam şi Luca abia îl aşteaptă. Roma va fi cel mai cool tătic ever. Mai am 10 copii... îmi spun mamă. Da, "Dragoste fără secrete" va fi şi ea prezentă astăzi. I-am invitat, deşi nu au voie să iasă,  pentru că nu puteam să las să nu ia parte la bucuria mea. Suntem ca o familie.", a declarat Bianca Sârbu Romanescu.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest