Este oficial! Pensionarii primesc și în acest an bilete de tratament

Este oficial! Pensionarii primesc și în acest an bilete de tratament © a1.ro

Vești bune pentru pensionari. Ei vor beneficia și în 2019 de bilete de tratament balnear, care însumează un total de peste 335 de milioane de lei.

Marți, Guvernul a adoptat hotărârea ca pensionarii să beneficieze și în acest an de aproximativ 60.000 de bilete de tratament. Pentru această inițiativă, vor fi alocați peste 335 de milioane de lei.

„Adoptăm hotărârea de Guvern prin care pensionarii vor beneficia şi în acest an de aproximativ 60.000 de bilete de tratament balnear, care se vor acorda prin casele judeţene de pensii publice”, a explicat Prim-Ministrul României.

Se aplică noi reguli de pensionare

Noi reguli de pensionare 2019. Dacă ai ieșit la pensie pentru limită de vârstă, te-ai putea lovi de anumite limitări legate de cumularea veniturilor din pensii cu câștigurile salariale obținute de la stat, scrie capital.ro.

Noi reguli de pensionare 2019. Potrivit acestui proiect, se prevede limitarea cumulării veniturilor din pensii cu cele din salarii obținute prin entităţi de stat până la nivelul salariului minim brut național, dacă valoarea pensiei nete a beneficiarului trece peste nivelul salariului minim brut şi până la nivelul pensiei nete, dacă valoarea respectivei nu depăşeşte nivelul salariului minim brut din acel an.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro