Toți pensionarii trebuie să știe! Se aplică noi reguli de pensionare. Tot ce se schimbă legat de pensie

Toți pensionarii trebuie să știe! Se aplică noi reguli de pensionare. Tot ce se schimbă legat de pensie © a1.ro

Se anunță noi posibile schimbări la regulile de pensionare, care îi vizează pe toți cei ieșiți la pensie. Un proiect de act normativ ar putea aduce transformări importante.

Noi reguli de pensionare 2019. Dacă ai ieșit la pensie pentru limită de vârstă, te-ai putea lovi de anumite limitări legate de cumularea veniturilor din pensii cu câștigurile salariale obținute de la stat, scrie capital.ro.

Noi reguli de pensionare 2019. Potrivit acestui proiect, se prevede limitarea cumulării veniturilor din pensii cu cele din salarii obținute prin entităţi de stat până la nivelul salariului minim brut național, dacă valoarea pensiei nete a beneficiarului trece peste nivelul salariului minim brut şi până la nivelul pensiei nete, dacă valoarea respectivei nu depăşeşte nivelul salariului minim brut din acel an.

Noi reguli de pensionare 2019. Tot în acest proiect, este precizat că vizat este cumulul pensiei pentru limită de vârstă din sistemul public, dar și din cele neintegrate (pensii militare, ale polițiștilor, ale avocaților, etc.).

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro