Dezastru pentru Bogdan Ionel, tânărul care a ucis-o pe Petronela cu 30 de lovituri de cuţit. Instanţa a decis!

Dezastru pentru Bogdan Ionel, tânărul care a ucis-o pe Petronela cu 30 de lovituri de cuţit. Instanţa a decis! © Foto: Facebook

Lovitură pentru Bogdan Ionel, tânărul de 17 ani care a ucis-o fără milă pe Petronela Mihalachi, în urmă cu un an, într-o pădure din Botoşani.

Bogdan Ionel a solicitat Tribunalului Botoşani să fie eliberat. Acum, magistraţii au dat sentinţa în cazul său. Tânărul care a ucis-o cu 30 de lovituri de cuţit pe Petronela Mihalachi rămâne în continuare în spatele gratiilor, potrivit Botoşani News.

"Tribunalului Botoşani au decis, joi, că menţine starea de arest preventiv a inculpatului minor Ionel Bogdan, în baza mandatului de arestare preventivă nr.5/UP din 24.04.2018 emis de tribunalul Botoşani, trimis în udecată pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat prevăzută la art.188, art.189 alin.1, lit. a, h din Codul Penal, cu aplicarea art.113 alin.3 Cod penal, urmând ca în termen de cel mult 60 de zile să se verifice dacă mai subzistă temeiurile care au determinat menţinerea măsurii arestării preventive".

Petronela Mihalachi a fost ucisă cu peste 30 lovituri de cuțit

Petronela Mihalachi a fost găsită moartă, pe 26 aprilie. Tânăra a fost ucisă cu 30 de lovituri de cuţit, aparent de către Bogdan Ionel, un tânăr fotograf, de doar 17 ani. Ei se aflau în pădure, pentru o şedinţă foto, dar, enervat la culme de o remarcă făcută de Petronela despre prietena sa, băiatul ar fi scos un cuţit şi ar fi ucis-o. 

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro