Ionel Bogdan, tânărul care a ucis-o pe Petronela, cu 30 de lovituri de cuțit într-o pădure din Botoșani, vrea în libertate. Ce a decis instanța

Ionel Bogdan, tânărul care a ucis-o pe Petronela, cu 30 de lovituri de cuțit într-o pădure din Botoșani, vrea în libertate. Ce a decis instanța © Arhiva

Ionel Bogdan, tânărul care a ucis-o cu sânge rece pe Petronela Mihalachi într-o pădure din Botoșani, vrea să meargă acasă.

Tânărul se află în arestul poliției din Botoșani încă din aprilie anul trecut, iar acum instanța a respins cererea acestuia de înlocuire a măsurii arestului preventiv, cu cea la domiciliu. Totodată, magistrații au decis prelungirea cu două luni a mandatului de arestare emis pe numele acestuia, scrie botosaninews.ro.

Petronela Mihalachi a fost ucisă cu peste 30 lovituri de cuțit

Petronela Mihalachi a fost găsită moartă, pe 26 aprilie. Tânăra a fost ucisă cu 30 de lovituri de cuţit, aparent de către Bogdan Ionel, un tânăr fotograf, de doar 17 ani. Ei se aflau în pădure, pentru o şedinţă foto, dar, enervat la culme de o remarcă făcută de Petronela despre prietena sa, băiatul ar fi scos un cuţit şi ar fi ucis-o. 

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro