Bogdan, tânărul de 20 de ani căruia nu i se dădea nicio şansă în România, a fost salvat în Turcia! Primele imagini cu el

+3 click pentru
galerie

Bogdan, tânărul de 20 de ani căruia nu i se dădea nicio şansă în România, a fost salvat în Turcia! Primele imagini cu el © Facebook

Bogdan Marghiol tânărul căruia nu i se dădea nicio şansă în România, a fost salvat de medicii din Turcia. După operaţie pe creier şi-a revenit, iar acum a început chimioterapia.

Deja au apărut imagini cu Bogdan Marghiol din spitalul din Turcia, acolo unde deja se simte mai bine. "Dragii mei, țin sa va anunt in legătură cu starea lui Bogdan ca este mai bine datorita chimioterapiei. Iar în scurt timp datorita și fizioterapiei va merge singur. 🙏 ❤️Aceste poze sunt făcute astazi! ❤️", a scris sora lui Bogdan Marghiol. 

Bogdan Marghiol are 20 de ani, iar de Crăciun a primit cumplita veste că nu ar mai putea fi salvat. Diagnosticul său a fost cancer la testicule iar după operaţie afecţiunea s-a răspândit în tot corpul. Din fericire, oamenii s-au mobilizat şi l-au ajutat să ajungă la o clinică din Turcia, acolo unde a primit tratamentul necesar. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro