Bombă sexy din showbiz, obligată să muncească la spații verzi / A primit lovitura de grație

+2 click pentru
galerie

O bombă sexy din showbiz a fost trimisă să dea cu mătura și să planteze panseluțe, după ce judecătorii i-au respins cererea de anulare a unei condamnări potrivit căreia era obligată să presteze muncă în folosul comunității.


Beatrice Tican, fosta nevastă a interlopului Daniel Neacşu, zis "Dan Cioară", a solicitat, recent, în cadrul unui proces deschis la Judecătoria Sectorului 4, încetarea obligaţiilor dispuse de instanţa care a condamnat-o la muncă în folosul comunităţii. Deși a încercat să îi convingă pe magistrați, aceștia nu s-au arătat impresionați de argumentele fotomodelului penal, așa că, zilele trecute, au dispus: ”Respinge ca nefondată cererea condamnatei TICAN BEATRICE ELENA (date personale prevăzute la art. 107 CPP), de încetare a executării obligaţiei de a presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii În temeiul art. 275 alin. (2) CPP, obligă condamnata la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu drept de contestaţie, în 3 zile de la comunicare”.

Tican a fost obligată să plătească o amendă de aproape 20.000 de lei, după ce a fost condamnată cu suspendare într-un dosar penal. Scandalul pentru care Tican s-a ales cu un an de puşcărie pentru lovire şi ultraj contra bunelor moravuri s-a petrecut în 2013, într-un mall din Capitală. Fotomodelul a susţinut, la scurt timp după incident, că un fost sportiv de performanţă, care era la plimbare cu familia, i-ar fi pus mâna pe fund, aşa că l-a chemat pe soţul ei, Daniel Neacşu, alias Dan Cioară (foto jos), interlop din gruparea Sportivilor, să îi spele onoarea. Şi, ca orice mardeiaş care se respectă, Cioară nu s-a dus cu mâna goală, ci cu un "tovarăş", pentru a-l bate pe bărbatul indicat de Beatrice Tican, sub privirile familiei sale. Apoi au ameninţat victimele cu moartea şi au vrut să le tâlhărească. Interesant, deşi victimele interlopilor au depus la momentul respectiv plângeri, Poliţia a ţinut o perioadă dosarul la sertar, fiindcă - spun gurile rele - Dan Cioară avea "pile" la Ministerul Afacerilor Interne, iar gruparea Sportivilor este, din motive necunoscute, tolerată de Poliţie şi Parchet, în pofida zecilor de infracţiuni comise.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro