"Brokerul vedetelor", scandal pervers cu iz de şantaj! Ce i-au făcut "băieţii buni"!

+4 click pentru
galerie

"Brokerul vedetelor", care a fost acuzat că a pierdut la bursă milioanele de euro ale clienţilor cu ştaif, a devenit ţinta unor "băieţi buni", puşi pe fapte mari.

Cristian Sima, brokerul care în ultima vreme a fost extrem de acid în declaraţiile publice şi a dezvăluit lucruri incredibile despre crema societăţii, este ţinta unei poveşti cu iz pervers şi... penal. "Ştiţi ce e un compromat? Fabricarea de filme şi dovezi false plecând de la ceva real, pentru a compromite o persoană. Ieri, cineva, sigur un profesionist, folosind datele de pe cartea mea de credit, emailul şi poza de profil de pe Facebook, m-a înscris pe un site de dating. Bănuiesc că urma să fabrice o poveste şi să o facă publică. Cum cartea mă anunţă la fiecare cumpărare, m-am prins. Dacă ar fi fost cartea elveţiană, m-aş fi prins abia după o lună şi ar fi avut timp să fabrice cine ştie ce minunăţie. Kompromatul e o metodă a serviciilor ruseşti şi se pare că a migrat şi pe la noi. Se pare că am devenit o persoană foarte incomodă, dacă se cheltuie atâta energie pentru un kompromat", a afirmat Cristian Sima, pe pagina sa web.

Cristian Sima a devenit celebru în 2012, când a fost acuzat că a lăsat fără milioane de euro mai multe VIP-uri de pe plaiuri mioritice. Flora Năstase, Tudor Chirilă, Andreea Raicu, foştii miniştri Daniel Dăianu şi Cătălin Predoiu, Puiu Popoviciu, designerul Irina Schrotter, Walter Zenga şi Radu Dimofte sunt doar câteva nume de pe lista lui Sima.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro