București. Fiica unei femei infectate cu coronavirus a fost la școală până marți, 10 martie

+3 click pentru
galerie

București. Fiica unei femei infectate cu coronavirus a fost la școală până marți, 10 martie © arhiva

Un document obținut de Spynews.ro arată că fiica unui femei diagnosticată cu coronavirus a fost la școală până marți, 10 martie. Femeia, una dintre cele două persoane întoarse din Israel, nu a anunțat că este suspectă ori că a fost testată pozitiv.

Una dintre cele două persoane întoarse din Israel pe 29 februarie și-a trimis fiica la școală, în clasa IC de la Școală Gimnazială nr. 56 din Capitală, până marți, 10 martie. 

55 de elevi învață în aceeași clasă

Unitatea de învățământ a anunțat prin documentul obținut de Spynews.ro că 22 de copii au intrat în contact direct cu elevă. 

Pe cealaltă tură, în aceeași clasa, învață alți 33 de elevi de clasa a VIII-a. De asemenea, copila a frecventat un after-school de pe stradă pe care se află și Școală Gimnazială nr. 56 din Capitală.

Ce spun reprezentanții școlii

Contactați de Libertatea, reprezentanții școlii au confirmat că „documentul este veridic. Știm că mama este internată la Spitalul Matei Balș din Capitală, iar în acest moment, se fac testele pentru a se stabili dacă și fiica a luat infecția de la mama ei”.

Documentul mai arată că mama elevei a declarat că a călătorit în Israel în perioada 22-29.02.2020 și că nu are simptome. Femeia nu a precizat circumstanțele care au determinat-o să facă testul pentru coronavirus.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro