Bulgarul suspect de coronavirus a fugit a doua oară din spital, în Galați

Bulgarul suspect de coronavirus a fugit a doua oară din spital, în Galați © Foto simbol arhivă

„Încercarea moarte n-are”. Cetățeanul bulgar suspect de coronavirus a fugit din Spitalul de Boli Infecțioase din Galați pentru a doua oară. Nu a apucat însă, să ajungă prea departe pentru că a fost prins de jandarmi. 

A încercat să evadeze a doua oară

Bulgarul suspect de coronavirus a fugit pentru a doua oară de la Spitalul de Boli Infecțioase din Galați. A doua tentativă de evadare a avut loc în noaptea de miercuri spre joi. Bărbatul a fost prins de jandarmi chiar în momentul în care încerca să sară gardul unității medicale, conform Antena3. 

Bărbatul are dosar penal, de la prima încercare

Prima încercare de a scăpa din Spitalul de Boli Infecțioase s-a produs pe 18 martie, când cetățeanul bulgar a tăiat plasa de protecție de la geamul încăperii în care era izolat și a fugit. 15 minute mai târziu, bărbatul în vârstă de 27 de ani a fost depistat într-un microbuz care mergea spre București, la ieșirea din municipiul Galați. 

Atunci, a fost dus din nou la spital și pe numele lui a fost întocmit un dosar penal. 

Șapte persoane care au luat contact cu el, pasagerii și șoferii microbuzului, au fost plasate într-un centru de carantină. 

Bulgarul a ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase din Galați marți seară, 18 martie, după ce Secția 5 de Poliție din Galați a fost sesizată că acesta, care era cazat într-un hotel, are simptome de gripă. Un echipaj sosit la fața locului a constat că tânărul de 27 de ani venea din Republica Moldova. 

Cetățeanul bulgar a fost dus ulterior la Spitalul de Boli Infecțioase pentru investigații medicale. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro