Suspect de coronavirus evadat din spital, în Galaţi, prins într-un microbuz de București

Suspect de coronavirus evadat din spital, în Galaţi, prins într-un microbuz de București © Foto simbol arhivă

Un cetățean de origine bulgară care prezenta simptome specifice coronavirusului și se afla într-un spital din Galați, a evadat și s-a urcat într-un microbuz cu destinația București. 

Șapte persoane dintr-un vehicul în care s-a urcat cetățeanul bulgar suspect de coronavirus, evadat din spitalul din Galați, au ajuns într-un centru de carantină. 

Totul a început marți seară, 17 martie, când Secția 5 de Poliție din Galați a fost sesizată cu privire la faptul că un bulgar de 27 de ani, cazat într-un hotel, acuză simptome de gripă și stări de rău. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a constatat că bărbatul venise din Republica Moldova, conform Mediafax. 

O ambulanță l-a dus pe tânărul de 27 de ani la Spitalul de Boli Infecțioase din municipiu, în vederea efectuării investigațiilor medicale. 

Ziua următoare, pe 18 martie, bulgarul a fugit din spital, după ce a tăiat plasa de protecţie de la geamul încăperii în care era izolat.

După aproximativ 15 minute, tânărul a fost depistat de oamenii legii la ieşirea din municipiul Galaţi, într-un microbuz care mergea spre București. Bulgarul a ajuns din nou la spital și s-a ales și cu un dosar penal.

De asemenea, în urma faptelor sale, şapte persoane au fost internate într-un centru de carantină din Galaţi - pasagerii şi şoferul microbuzului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro