Bunicul Luizei Melencu, oprit de jandarmi să intre în "casa ororilor" din Caracal: "Criminali plătiți de stat". Bărbatul a vrut să-l confrunte pe Dincă

Bunicul Luizei Melencu, oprit de jandarmi să intre în "casa ororilor" din Caracal: "Criminali plătiți de stat". Bărbatul a vrut să-l confrunte pe Dincă © captura video

Astăzi, Gheorghe Dincă a fost readus la locuința sa din Caracal, pentru a face reconstituirea cazului care au șocat întreaga Românie. 

A fost scandal mare în fața casei lui Gheorghe Dincă, bunicul și mătușa Luizei încercând să treacă de cordonul de jandarmi, în ideea de a-l confrunta pe bărbat. Durerea din sufletului bunicului Luizei este de nedescris, iar bărbatul, copleșit după toate cele întâmplate, a încercat să își facă dreptate pe cont propriu, însă nu a fost lăsat de oamenii legii, conform România Tv. "Asasini sunteți! Criminali plătiți de stat să nu vă faceți datoria", a strigat bunicul Luizei Melencu, adolescenta pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o.

Mama Luizei Melencu a ajuns la capătul puterilor

Bunicul Luizei Melencu a declarat în repetate rânduri că nepoata lui, dispărută în luna august a acestui an, nu este moartă, iar autoritățile încearcă să mușamalizeze tot. De aceeași părere este și mama Luizei Melencu, care a declarat recent că dispariția fiicei sale ar fi fost în continuare ignorată de autorități, dacă nu ar fi existat Alexandra Măceșanu.

"Am impresia că nu există autorități în România. Nu mai am încredere în autorități. Ei știu că este un caz mediatizat care ar fi trebuit să se rezolve. Dacă nu era Alexandra cazul Luizei este mușamalizat. Cum trăiam noi dacă nu știam nimic?", a declarat mama Luizei Melencu, la Antena 3.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro