Răsturnare de situație în cazul Crimelor de la Caracal. De ce nu se face experimentul cu butoiul

Răsturnare de situație în cazul Crimelor de la Caracal. De ce nu se face experimentul cu butoiul © Arhiva

Astăzi este o zi crucială în ancheta crimelor de la Caracal. Gheorghe Dincă, cel acuzat că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, a mers împreună cu anchetatorii la casa groazei, acolo unde este în desfășurare o reconstituire.

În cadrul reconstituirii se vor stabili amănunte importante care vor ajuta la finalizare anchetei și la stabilirea vinovăției sau nevinovăției lui Gheorghe Dincă.

Potrivit unui fost polițist criminalist, în cadrul reconstituirii de astăzi nu se va face experimentul cu butoiul, din cauza unor motive procedurare, scrie Digi24.ro. Gheorghe Dincă a declarat că i-a ars trupul neînsuflețit al Alexandrei Măceșanu într-un butoi improvizat în curtea casei. 

"Reconstuirea, teoretic, se poate face total sau parţial. Cea parţială ar fi fost numai în curtea lui Dincă. Reconstituirea nu trebuie confundată cu experimentul judiciar. Aşadar, experimentul care se face în butoi nu are de-a face cu reconstituirea. Reconstituirea se opreşte la butoi, apoi se face experimentul de către specialişti. Sunt acte care se completează, nu trebuie confundate", a explicat fostul poliţist criminalist, potrivit sursei citate.

Milionar, recompensă de 100.000 de euro pentru găsirea fetelor

Un cunoscut milionar din România a declarat recent că oferă suma de 100.000 de euro pentru eliberarea uneia dintre fetele pe care Gheorghe Dincă le-a răpit. Viorel Cataramă, căci despre el este vorba, a anunţat că va oferi o recompensă de 100.000 de euro persoanei care va da informaţii ce vor duce la găsirea şi eliberarea uneia dintre copilele răpite de Gheorghe Dincă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro