Bunicul Luizei Melencu intră în greva foamei: "Fetele nu sunt moarte"

Bunicul Luizei Melencu intră în greva foamei: "Fetele nu sunt moarte" © Arhivă

Marţi, bunicul Luizei Melencu a anunţat că va intra în greva foamei. Bărbatul a luat această decizie, deoarece este revoltat de modul în care este tratat cazul care a îngrozit o ţară întreagă.

Gheorghe Dincă, bărbatul care le-ar fi ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu i-ar fi adresat ameninţări lui Tonel Pop, avocatul familiei celei din urmă şi ar fi sărit la bătaie.

În urma scandalului dintre Dincă şi avocaţi, familia Melencu a protestat marţi în faţa DIICOT. Bunicul Luizei a făcut un anunţ prin care îşi exprimă revolta faţă de modul în care este tratat cazul în care este implicat şi nepoata sa de către autorităţi. Acesta a anunţat că va intra în greva foamei. 

Mama Luizei, Monica Melencu a fost audiată la procurorul şef interimar al DIICOT, Girogiana Hossu.

„Ei nu iau în calcul decât o pistă, că fetele sunt moarte”, a declarat Monica Melencu, potrivit Antena 3.

Bunicul Luizei Melencu este sigur de faptul că nepoata lui şi Alexandra Măceşanu încă trăiesc şi cerând dreptate, acesta a spus că va intra în greva foamei. 

„Pentru mine e clar, fetele nu sunt moarte şi nu mă las până nu se merge şi pe varianta asta. Eu vă anunţ aici şi acum că intru în greva foamei. Merg în Piaţa Constituţiei şi intru în greva foamei”, a spus bunicul Luizei Melencu, conform sursei menţionate.

Cum i-ar fi ameninţat Dincă pe avocaţi

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, s-a întâlnit faţă în faţă cu Gheorghe Dincă, în timpul audierilor de luni. După spusele sale, bărbatul care le-ar fi ucis pe Luiza şi Alexandra ar fi aruncat cu ameninţări.

„Dincă a început să ne amenințe, să facă scandal, că dacă avem copii, că îi violează, dacă avem fete, turuia, făcea, se uita urât, gesticula. Atunci am spus că îi rog să intervină pe polițiști și procurori, pentru că este ultraj, este ilegal să ni se adreseze, este ilegal să ne amenințe”, a declarat avocatul Tonel Pop pentru MEDIAFAX.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro