Ultima oră! Cadavru cu o pungă pe cap, descoperit în Capitală

Ultima oră! Cadavru cu o pungă pe cap, descoperit în Capitală © Arhivă

Descoperire şocantă în Capitală, joi dimineaţă. Un cadavru cu o pungă pe cap a fost găsit în spatele unui bloc, iar oamenii legii sunt alertaţi.

Descoperirea şocantă a fost făcută în urmă cu puţin timp. Tragedia a avut loc în Sectorul 6 din Bucureşti, iar trupul neînsufleţit a fost găsit în spatele unui bloc.

Momentan se ştie doar că cadavrul aparţine unui bărbat, însă nu se cunosc identitatea acestuia şi nici vârsta. Oamenii legii au sosit de urgenţă la faţa locului, iar trupul acestuia a fost dus la Institutul de Medicină Legală, pentru a i se face necropsia, în urma căreia se va afla motivul pentru care bărbatul a murit, potrivit Româniatv.

De asemenea, nu se ştie în acest moment dacă este vorba de o sinucidere sau despre o crimă, oamenii legii urmând să afle în urma anchetei pe care au deschis-o.

Descoperire şocantă în Mureş

O altă descoperire şocantă a avut loc în judeţul Mureş. În localitatea Goleşti, cadavrul unui bărbat a fost descoperit în afara mormântului, iar pe sicriu erau zgârieturi. Totul s-a petrecut în timpul nopţii. Dimineaţa, când a avut loc descoperirea, martoriii au fost şocaţi şi au chemat de urgenţă poliţia. Din primele cercetări s-a constatat că, de fapt, cadavrul bărbatului a fost scos de un urs înfometat. Bărbatul decedat a fost înmormântat în urmă cu o săptămână, iar ursul a acţionat. Oamenii legii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească felul în care s-a produs totul şi dacă, într-adevăr, este vorba despre acţiunea unui urs, aşa cum se bănuieşte.


facebook whatsapp twitter pinterest