Calendar ortodox, duminică, 3 noiembrie. Sărbătoare importantă pentru toți creștinii!

Calendar ortodox, duminică, 3 noiembrie. Sărbătoare importantă pentru toți creștinii! © arhivă

Pe data de 3 noiembrie a fiecărui an, o importantă sărbătoare etse pomenită în calendarul ortodox. Mai mulți sfinți sunt pomeniți în această zi și este bine să spui o rugăciune specială pentru bani și îndeplinirea tuturor dorințelor. 

În fiecare an, în ziua de 3 noiembrie sunt pomeniți mai mulți sfinți în calendarul ortodox și este bine să spui o rugăciune puternică ce îți va aduce câștiguri financiare, dar și îndeplinerea tuturor dorințelor. În ziua de 3 noiembrie, calendarul ortodox îi prăznuiește pe Sfinţii Sfinţiţi Mucenici Achepsima episcopul, Iosif preotul şi Aitala diaconul. 

În calendarul ortodox, în ziua de 3 noiembrie, în fiecare an sunt prăznuiți Sfinţii Sfinţiţi Mucenici Achepsima episcopul, Iosif preotul şi Aitala diaconul. Potrivit informațiilor oferite de agerpres.ro, Sfinții pomeniți pe 3 noiembrie în calendar au fost mărturisitorii numelui lui Iisus Hristos, pe vreme ce creștinii erau persecutați de împăratul persan Şapor, în anii 310-379. Persecutarea creștinilor a încetat din cauza numărului exagerat de oameni care s-au convertit la această religie, iar ulterior, doar clericii și ierarhii au fost urmăriți.

Cea mai puternică rugăciune pentru bani, avere și îndeplinerea dorințelor

În această zi sfântă este bine să spui o rugăciune puternică, ce te va ajuta să câștigi mai mulți bani, dar și să îți îndeplinești toate dorințele. Este important să o spui dimineața și să te rogi cu tot sufletul. 

„Sfântă Maria, Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (aici se spune dorința).

Bucură-te Marie, cea plină de Har, Domnul este cu Tine! Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecului tău care a născut pe Mântuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos. Sfântă Marie, Maica de Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoșii acum și în ceasul morții noastre. Amin.”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro