Calendar ortodox, luni, 26 august. Cui trebuie să-i spui „La mulți ani”, în această zi sfântă de sărbătoare

Calendar ortodox, luni, 26 august. Cui trebuie să-i spui „La mulți ani”, în această zi sfântă de sărbătoare © arhivă

Pe data de 26 august este mare, mare sărbătoare la români! În fiecare an, în această zi sunt prăznuiți 2 mari sfinți importanți și este un bun prilej pentru a le spune celor dragi „La mulți ani” și pentru a le transmite cele mai frumoase mesaje. 

În fiecare an, pe data de 26 august sunt prăznuiți 2 mari sfinți și este un bun prilej pentru a le spune celor dragi „La mulți ani”, căci da, este o zi specială pentru cei care poartă numele de Adrian și Natalia!

Pe data de 26 august, creștinii îi sărbătoresc pe Sfinții Adrian și Natalia, așa că dacă ai pe cineva drag ce poartă aceste prenume, este cazul să le transmiți cele mai frumoase urări! Mucenicul Adrian şi soţia lui Natalia au trăit în cetatea Nicomidiei, pe vremea împărăţiei lui Maximian, potrivit crestinortodox.ro. 

Rugăciunea pentru Sfinții Adrian și Natalia, care îți va aduce înțelegere în casă

"O, sfinţită pereche, Sfinţilor Mucenici Adrian şi Natalia, fericiţilor soţi şi vitejilor pătimitori! Auziţi-ne pe noi, care ne rugăm vouă cu lacrimi, şi trimiteţi asupra noastră toate cele de trebuinţă sufletelor şi trupurilor noastre, şi rugaţi-L pe Hristos Dumnezeu să ne miluiască şi să facă cu noi după îndurările Sale, ca să nu pierim în păcatele noastre.

Aşa, Sfinţilor Mucenici primiţi glasul rugăciunii noastre, şi izbăviţi-ne cu mijlocirile voastre de foamete, de molimă, de cutremur, de potop, de foc, de grindină, de sabie, de năvălirea celor de alt neam şi de războiul cel dintre noi, de moartea năprasnică şi de toate nevoile, necazurile şi bolile, ca pururea fiind întăriţi cu rugăciunile voastre sa preaslăvim pe Domnul nostru Iisus Hristos, Căruia se cuvine toată slava, cinstea şi închinăciunea, dimpreună şi Celui Fără de început al Său Părinte şi Preasfântului Duh, în vecii vecilor. Amin", este rugăciunea pe care o spun oamenii pentru înţelegere în familie, în ziua de 26 august. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro