Calendar ortodox, luni, 4 noiembrie. Ce sfinți importanți sunt prăznuiți în această zi

Calendar ortodox, luni, 4 noiembrie. Ce sfinți importanți sunt prăznuiți în această zi © arhivă

Data de 4 noiembrie este extrem de importantă pentru toți creștinii! În fiecare an, în această zi sunt pomeniți mai mulți sfinți în calendarul ortodox. 

În fiecare an, pe data de 4 noiembrie, toți creștinii au un motiv de mare sărbătoare! În calendarul ortodox sunt prăznuiți mai mulți sfinți în această zi și ca în orice alte zile, este bine să ne rugăm sincer și să dăm de pomană alimente oamenilor mai puțin norocoși.

Data de 4 noiembrie este un mare motiv de bucurie pentru orice bun creștin! În fiecare an, în această zi, calendarul ortodox prăznuiește mai mulți sfinți. Mai exact, Sfântul Cuvios Ioanichie cel Mare, Sfântul Sfinţit Mucenic Nicandru, episcopul Mirelor, şi Ermeu preotul, Sfântul Cuvios Ioanichie cel Mare, sunt pomeniți în calendar, în fiecare an, pe 4 noiembrie. 

Dintre cei menționați, Sfântul Cuvios Ioanichie cel Mare este cel mai important sfânt pomenit în calendar, pe 4 noiembrie. Acesta a trăit pe vremea ereziei iconoclaste și s-a născut pe pământul Bitiniei.

Cea mai puternică rugăciune care te scapă de datorii

În ziua de 4 noiembrie, când sunt pomeniți în calendar Sfântul Cuvios Ioanichie cel Mare, Sfântul Sfinţit Mucenic Nicandru, episcopul Mirelor, şi Ermeu preotul și Sfântul Cuvios Ioanichie cel Mare este bine să rostești rugăciunea care te scapă de toate datoriile. 

„M-am născut din Lumina unde se naște lumina de la sine. Eu vin din abundența Universului. Din aceeași inimă ca Divinul. Mă îndrept spre abundență nelimitată. Deoarece Universul este sursa mea de lumină și abundență.

Decid că tot ceea ce gândesc și toată energia pe care o eliberez va atrage abundență nelimitată în orice aspect al vieții mele. Decid că nu am nimic de întrebat, pentru că mă aflu în abundență. Pentru că eu vin din aceeași Lumină ca Universul. Voi ști cum să creez aceeași abundență pe care ne-a dat-o forța divină. Amin!”


facebook whatsapp twitter pinterest