Calendar ortodox vineri, 8 noiembrie. Cele mai frumoase mesaje pentru sărbătoriți, de Sfinții Mihail și Gavril

Calendar ortodox vineri, 8 noiembrie. Cele mai frumoase mesaje pentru sărbătoriți, de Sfinții Mihail și Gavril © arhivă

În fiecare an, pe data de 8 noiembrie, creștinii îi sărbătoresc pe Sfinții Mihail și Gavril și este mare, mare sărbătoare în calendar! Dacă și tu ai în familie sărbătoriți, noi îți prezentăm cele mai frumoase mesaje, cu ajutorul cărora cu siguranță le vei face o surpriză de zile mari!

Este mare, mare sărbătoare în calendar, în fiecare an, pe data de 8 noiembrie. În această zi, calendarul ortodox îi prăznuiește pe Sfinții Mihail și Gavril, cei purtători de sabie ca simbol al biruinţei şi în acelaşi timp, cei care sunt considerați conducătorii cetelor de îngeri. 

Dacă în familia ta există sărbătoriți care poartă acest nume, iată cele mai frumoase mesaje pe care le poți trimite, de Sfinții Mihail și Gavril. 

- La mulți ani! Să trăiești cu numele și să ai parte doar de lucruri bune, împliniri și visuri devenite realitate!

- Numele pe care îl porți să îți aducă mereu liniște, bucurie și speranța că nimic în viață nu este întâmplător. La mulți ani!

- Cu ocazia sărbătorii Sfinților Mihail și Gavril, îți doresc o viață lungă și fie ca toate bucuriile pământului să te înconjoare mereu! La mulți ani frumoși!

- La mulți ani frumoși, fericiți și sănătoși! Să ai parte de iubire, mult noroc și fericire!

- Sfinții Mihail și Gavril să-ți călăuzească pașii în cele mai întunecate colțuri ale vieții tale și să-ți dea putere mereu să alegi lucrurile cu sufletul. La mulți ani!

- La mulți ani! Multă sănătate, fericire și împlinirea tuturor dorințelor! Numele sfânt pe care îl porți să îți aducă numai satisfacții, pe toate planurile. 


facebook whatsapp twitter pinterest