Veste bună pentru bucureșteni! Când își reia activitatea linia de tramvai 41

Veste bună pentru bucureșteni! Când își reia activitatea linia de tramvai 41 © arhivă

Ultima săptămână a verii aduce vești bune pentru bucureșteni! După două luni în care a fost suspendată circulația, linia de tramvai 41 își reia activitatea. De când? Mai devreme decât te așteptai!

Linia de tramvai 41, ce asigură transportul între cartierul Ghencea și nordul Capitalei, își va relua activitatea, după două luni în care circulația a fost închisă pentru realizarea lucrărilor la pasajele Ciurel și Grant.

Începând cu data de 31 august 2019, tramvaiele 41 din Capitală reiau activitatea între „Piaţa Presei Libere” şi „Ghencea” pe Bd. Expoziţiei, Bd. Mărăşti, Bd. Alexandru Averescu, Str. Turda, pasajul Grant, Şos. Crângaşi, Str. Virtuţii, Str. Lujerului, Str. Braşov, Bd. Ghencea.

Pe pasajul Grant, tramvaiele vor circula alternativ în ambele sensuri pe firul de circulaţie dinspre Şos. Virtuţii spre Str.Turda, a anunțat STB într-un comunicat remis Mediafax. 

În continuare, STB menține liniile navetă de autobuz 641 și 642. De asemenea, se va înființa o nouă linie, 643, care își va desfășura activitatea între „Ghencea” şi „Lujerului”, pe Bd. Ghencea, Str. Braşov, Str. Lujerului, cu întoarcere în rondul situat înainte de intersecţia cu Bd. Iuliu Maniu.

„Din simulările efectuate pe computer de STB SA, în condiţiile de mai sus, intervalul de succedare între două tramvaie consecutive va fi de 3-4 minute la orele de vârf, faţă de 2-3 minute cât era intervalul înainte de suspendarea liniei”, a precizat directorul general al STB SA, Andrei Creci, conform Mediafax.

Directorul STB  a adăugat că va propune forurilor decizionale modificări ale capacităţii de transport, dacă va fi cazul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro