Când se mărită Alexandra Stan! Avem toate detaliile! Interviu emoţionant

+3 click pentru
galerie

Alexandra Stan se bucură de succes răsunător pe plan internaţional. Fiecare melodie ajunge hit peste noapte, iar ea nu se opreşte aici. Artista a vorbit pentru prima dată despre motivul pentru care s-a întors în România din America.

"Sunt foarte legată de oraşul meu natal. Mie îmi este greu să stau şi aici, în Bucureşti, pentru că îmi e dor de Constanţa, de cartierul meu. Mă desprind foarte greu de locul în care am copilărit. Am plecat în America, pentru că am privit asta ca pe o oportunitate de a mă dezvolta profesional, dar nu am rămas acolo pentru că nu rezist foarte mult departe de ţara asta, de oamenii dragi", mărturiseşte Alexandra Stan.

Interviul în exclusivitate, astăzi, de la ora 9:00, pe Antena Stars, la Star Matinal!

Tot în America, frumoasa artistă s-a trezit şi cu probleme, peste noapte: "M-am îngrăşat opt kilograme, am revenit în ţară şi mă antrenez pentru a mă meţine în formă. Cred că trebuie să fii foarte atent la alimentaţie, să ai grijă de imaginea ta, de felul în care arăţi". Şi, pentru că trăieşte o poveste de iubire frumoasă, cântăreaţa a vorbit şi despre nuntă şi sarcină: "Îmi doresc asta, dar cred că toate la timpul potrivit. Nu acum, dar sigur îmi doresc să se întâmple şi acest lucru în viaţa mea".

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro