Când va avea loc Gala Premiilor Gopo 2020, după ce a fost amânată din cauza coronavirusului

Când va avea loc Gala Premiilor Gopo 2020, după ce a fost amânată din cauza coronavirusului © facebook

Gala Premiilor Gopo, eveniment organizat de Asociația pentru Promovarea Filmului Românesc împreună cu Asociația Film și Cultură Urbană va fi amânat din cauza coronavirsului.

Gala Premiilor Gopo, eveniment ce trebuia să aibă loc pe data de 24 martie la Teatrul Național ”I.L. Caragiale” va fi amânat din cauza coronavirusului. Gala urma să onoreze realizările cinematografiei românești din anul trecut. 

”În contextul măsurilor de prevenție și al restricțiilor impuse de evoluția epidemiei COVID-19, interesul pentru siguranța și sănătatea participanților - invitați din industrie, parteneri, sponsori, presă acreditată - și a echipelor implicate fundamentează decizia organizatorilor Galei Premiilor Gopo de a amâna evenimentul programat pentru data de 24 martie la Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" Bucureşti.

Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc și Asociația Film și
Cultură Urbană sunt alături de toate asociațiile independente și instituțiile culturale din România în această criză, obiectivele noastre comune fiind siguranța participanților, grija față de ceilalți și perpetuarea unui comportament responsabil.
Vom reveni cu detalii imediat ce vom stabili noua dată de desfășurare a evenimentului.

Procesul de votare la Premiile Gopo, care implică peste 600 de specialiști din industria cinematografică, va continua,
iar data limită va fi comunicată ulterior, împreună cu partenerii noștri, PwC.

Le mulțumim pentru încredere și susținere tuturor sponsorilor și partenerilor noștri, precum și tuturor membrilor industriei cinematografice pe care sperăm să-i celebrăm într-un mediu sănătos și sigur în curând.” , este mesajul postat pe pagina oficială.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro