Când va fi prima zi fără decese în România din cauza coronavirusului? Anunțul făcut de cercetătorii din SUA

Când va fi prima zi fără decese în România din cauza coronavirusului ? Anunțul făcut de cercetătorii din SUA © arhiva

Numărul deceselor în România din cauza coronavirusului încep să crească de la o zi la altă, însă în doar o lună va fi o dată la care nu se va înregistra niciun deces, potrivit un studiu realizat în cadrul Universităţii Washington.

Atât numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus, cât și numărul deceselor cauzate în urma depistării pozitive începe să crească de la o zi la alta în România, iar acest îngrijorează și mai mult populația țarii care în aceste momente se află în stare de urgență și izolata în case, de frica pendemiei. 

Totuși, în luna mai, Institutul pentru Măsurători și Evaluare în domeniul Sănătății din cadrul Universității Washington, a anunțat că va fi o zi în care nu se va înregistra niciun deces pe terioriul României. 

Aceștia au realizat mai multe calcule matematice cu previziuni despre evoluția virusului COVID-19, la nivel global, iar printre acestea se numără și țara noastră.

IHMS a prezis faptul că pe data de 8 mai România nu va înregistra niciun deces, iar numărul total al morților va fi de 804, până la data de 4 august 2020.

Mai mult de atât, data de 11 aprilie va fi ziua în care resurele medicale vor avea cel mai mare grad de solicitare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro