Un carabinier s-a îndrăgostit de o femeie din Vaslui! Bărbatul a ajutat-o să scape de pușcărie

Un carabinier s-a îndrăgostit de o femeie din Vaslui! Bărbatul a ajutat-o să scape de pușcărie © arhivă

Un carabinier a reușit să surprindă pe toată lumea! Acesta s-a îndrăgostit de Liliana Victoria Sandu, o româncă extrem de căutată de autorități. Omul legii a scăpat-o de pușcărie pe românca originară din Bârlad!

Liliana Victoria Sandu, o româncă din Bârlad, în vârstă de 55 de ani este una dintre cele mai căutate persoane. Aceasta a reușit să scape de pușcărie cu ajutorul unui carabinier care s-a îndrăgostit de ea, dar acum este dată din nou în urmărire prin Interpol, scrie observator.tv.

Liliana Victoria Sandu a fost condamnată în 2012, în România, la 7 ani de puşcărie pentru că a înşelat mai multe bănci. După ce a fugit în Italia, bârlădeanca a reușit să se facă nevăzută, toate acestea cu ajutorul unui carabinier care s-a îndrăgostit de ea și şi-a riscat atât atât serviciul cât şi libertatea ca să o avertizeze cu privire la ceea ce urma să se întâmple, informează și ilgazzettino.it.

După ce a fost descoperită, românca Liliana Victoria Sandu este acum căutată, din nou, de Interpol, cu mandat european de arestare.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro