Carmen, fata din Baia Mare găsită îngropată, a fost ucisă după ce ar fi refuzat să plece în străinătate cu iubitul

Carmen, fata din Baia Mare găsită îngropată, a fost ucisă după ce ar fi refuzat să plece în străinătate cu iubitul © arhivă

Ies la iveală detalii şocante în cazul lui Carmen Tătăran, fata de 18 ani din Baia Mare care a fost găsită moartă. Cel care i-a condus pe anchetatori la locul în care se afla trupul tinerei este chiar iubitul ei, de altfel şi principalul suspect! Şi asta nu e tot!

Carmen Tătăran a fost dată dispărută săptămâna trecută, după ce a plecat voluntar de la domiciliu. La câteva zile distanţă, se anunţa faptul că fata a fost găsită moartă şi că iubitul ei a fost reţinut când încerca să părăsească ţara. 

Acum, tot mai multe informaţii cutremurătoare continuă să apară. Pare-se că iubitul lui Carmen, Cristian C., în vârstă de 21 de ani, este cel care i-a condus pe anchetatori la locul crimei, luni dimineaţă, la o zi după ce a fost oprit să iasă din ţară, potrivit presasm.ro.

Trupul neînsufleţit al fetei de 18 ani era îngropat într-o zonă slab circulată, pe un drum care leagă Dorolţ de satul Atea. 

Iubitul a încercat să o ducă în străinătate

Cristian C., în vârstă de 21 de ani, originar din Maramureş, ar fi încercat să o convingă pe Carmen să meargă cu el în străinătate. Fata însă, a refuzat categoric. Aceeaşi sursă relatează că băimăreanul ar mai fi lucrat în trecut în Olanda. 

Iniţial, Cristian C. a fost în vizorul anchetatorilor pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro